Post by sadtytumone on Mar 13, 2022 1:29:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више токена хак ▞▞▞
▞▞▞ Nom Cat 2022 version ▞▞▞
Добро је, али немојте терати људе да троше новац да би добили ликове, плз.
По мом мишљењу, заиста је тешко, али да, заиста је забавно и слатко
зашто не могу да отворим ову апликацију на свом телефону? молим те поправи ово
Nom Cat Аркаде uve
Лепо је трошење времена да се прође време. Много ме подсећа на игру Кирби за нес. Где му хваташ јаја у уста и избегаваш бомбе.
Ако ме присилите да се пријавим на Гоогле Плаи, боље је да ми понудите да сачувате мој напредак да не бих изгубио све ако деинсталирам апликацију.
Nom Cat Аркаде uve
Најбоља игра коју сам икада играо боља од Фортните-а иако је то ван мреже
Свидела ми се ова игра, али на недавном ажурирању не могу ни да отворим апликацију! Сваки пут када покушам да отворим апликацију, она се само руши, не могу више ни да је користим. Поправите.
Не свиђају вам се сви додаци. Можда је забавно, али не волите да чекате да се додаци заврше за игру.
То је прилично добра игра
Свака 2 или 3 рунда игре покреће додатак од најмање 15 секунди. Деинсталирајте га!
хеј момци имају проблема са мном
Ја сам мачка и вреди видети мачку у мегану. :3
Чак и ако пропустите само једну рибу, игра престаје!
Свиђа ми се ова игра
Ном ном цат је тако ЦООЛ!
За многе додатке. Искрено, додаци су дужи него када играм игру. Такође, волео бих да када поједете бомбу друга мачка буде као додатни живот. Такође желим да када пропустите рибу или добијете 3 или нешто живи или као све што морате да једете рибу избегавајте бомбе и та пала риба није битна.
Не могу да га преузмем! Зашто? Не знам!
Ова игра је тако слатка и можете се придружити забави којом храните мачке и откључавате нове, супер је кул и слатка :Д !!!!!
Дивне маце, неке потешкоће у тако једноставној игрици чине је задивљујућом и заразном.♡
Толико волим ову игру да је забавна чак и када ми је досадно!
Када притиснем купи, руши се и каже: Нажалост, Гоогле Плаи продавница је стала
Мислим да је то најбоља игра икада јер волим мачке више од свега
Ово је само.....уау. Ретро стил је диван, волим све мачке од којих игра ствара зависност и могао бих да играм ово цео дан!!!најбољи део је што нема много реклама!
Најбољи је мрзовољни мачак Тод! ВОЛИМ ВАШЕ ИГРЕ, МОЛИМО ВАС УЧИНИТЕ ОВО ВИШЕ!
Само...Да. Мачке, храна, и то је видео игрица?! Све три моје омиљене ствари спојене у једну! Минус цртеж.
Не ради након овог ажурирања
Тешко је
Nom Cat Arkada gdy
То је тако тешко
Невероватно је, али мислим да је добра идеја да постоје различите врсте режима као што је лаки режим тешког режима и то је довољно
Ја стварно волим мачке. Морам да знам о овоме.
каже бесплатно, али у куповини апликације. не правите нас будалама. молим вас, само учините бесплатним, каже бесплатно само бесплатно. какав варалица.
Тешко је. Само говорим
Babbel – Sprachen lernen Lernen whb
Има велики потенцијал, али би систем "живота" био логичан и пожељнији. 9 живота на пример. Мислио сам да ћу уживати у овој игрици, али на крају сам био потпуно ЖИВ као да играм игру Раге Куит.
Хтео сам да играм ову игру бц изгледала је тако слатко, али када сам је преузео, кликнуо сам на њу и то је само црни екран. Изоставио сам га мало и још увек је био онај црни екран и то ради сваки пут! Молим вас поправите и оценио бих то са 5 звездица
Добро би дошло до ажурирања, али то је кул игра!
Ова игра је сјајна
То је слатка и заразна игра мачака