Post by pountimisrosec on Feb 23, 2022 3:27:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīga naudas uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
Ja nebūtu tik daudz papildinājumu, tad būtu labi. Jūs arī nevarat ceļot līdz galam, taču tam ir beigas portāla lietas. Jums nav visu materiālu kā īstajā raktuvēs. Izņemot šīs lietas, tā ir jautra spēle
Es novērtēju šo ar divām zvaigznēm, jo bija tik daudz papildinājumu, es mēģināju atbrīvot vietu, noklikšķinot uz pogas Invatory. Es mēģināju izkļūt no Invatory ekrāna, bet es to neļāvu. Man tā spēle patīk.
ikreiz, kad vēlos kaut ko darīt, manā sejā parādās reklāma un tiek novirzīts uz citu vietni. lieta, kas man nepatīk šajā spēlē, ir tā. un vēl viena lieta, ikreiz, kad mēģinu nolikt mantas un mēģinu pārvietot, tā paceļas līdz kameras atrašanās vietai debesīs, kā arī tad, kad es novietoju lietas un kustos (kad tās faktiski sadarbojas...), tā apstājas uz sekundi un tad, kad tā atkal kustoties, tas sāk rakt visur, kur es pārvietoju savu kameru. lūdzu, izlabojiet tās lietas, kuras mani patiešām traucē... nelietojiet, ja jums ir dators.
Labi. Šī spēle ir laba, taču tā ir VISS minecraft pamatieža izvilkšana. Protams, tas ir bez maksas, taču tas prasa skaņu fx un burtisku spēles gaitu. Tie bija burtiski kā "hippity hoppity, jūsu kods tagad ir mans īpašums". Esmu diezgan pārliecināts, ka viņi drīz noņems šo spēli. Es šim būtu piešķīris 5 zvaigznes, ja nebūtu minecraft mobilajām ierīcēm. Izņemot to, tas ir labi, vienkārši tas, ka ir reklāmas. Tas ir tas, ko jums vajadzētu sagaidīt no mcpe ripoff, kas ir bezmaksas.
Es tiešām domāju, ka šī ir laba spēle. Bet vienīgā problēma ir tā, ka tas var būt ar minecraft autortiesībām. Turklāt es domāju, ka tas ir tikai es, bet es vēlos, lai būtu vide, kurā jūs varētu mainīt savu ādu. Tāpat kā ir tikai viens, un es nedomāju, ka ir iespēja to mainīt. Kopumā lieliska spēle.
Локикрафт Arkade efv
Man patīk šī spēle, bet es tai piešķīru 3 zvaigznes, jo reklāmas ir pārāk daudz, vilks mani nogalināja, bet reklāma parādījās, un pēc tās es biju miris un es visu pazaudēju, kad es saņemu dimantu un kaut ko no dimanta, tas darbojas bet kopumā laba spēle.
Es piešķiru tai piecas zvaigznes, jo tā ir patiešām forša spēle, un man ļoti patīk, ka šajā planšetdatorā ir tikai divas reklāmas, un jūs varat vienkārši nospiest X un atgriezties pie spēles, kurā varat uzbūvēt jebkuru māju, kuru varat atrast Village.
Es spēlēju šo spēli, mans tālrunis nedarbojās. Man patīk spēle, bet es daru nepareizi Es veidoju mājas kā sēņu mājas, es varu dzīvot Es veidoju savu sēņu māju kā aa kā labu māju kokā Es vēlos padarīt māju kokā tādu kā kuģis un mana sēņu māja izskatās tik skaista, un es cenšos atdot dažus ciema iedzīvotājus mājās, bet es taisīju māju, un viņi ierodas manā mājā daudz ciema iedzīvotāju, jo viņi ierodas manā mājā un visu sabojā, un man ir jānogalina ciema iedzīvotāji 🥴🥴🥴
Kopumā spēle ir jautra, bet dzelzs ir tik reta, un ciema iedzīvotāji netirgojas. Arī radošais režīms ir haoss, bet sliktākais, ka vītums neeksistē un ender bumbierus ir iespējams iegūt, es iegāju radošajā un to nebija izvēlnē, tāpēc es izlaupīju trīs zobenu un nogalināju tik daudz endermenu. bet nav nometa pērle tā ka beigas neeksistē. Man patīk spēle, bet, kad saņemat visas Dimond bruņas, nekas cits nav jādara, ja tiek pievienotas beigas, es tai piešķirtu piecas zvaigznes
Kopumā tā ir laba spēle, taču reklāmas, ja jums ir problēmas ar tām, vienkārši izslēdziet savu wifi, tas palīdz daudz, jūs joprojām saņemsit daļu, bet ne tik daudz, cik jums ir, kad jūsu wifi ir ieslēgts, cerams, ka tas palīdzēja. .
Tā īsti neizskatās pēc īstas spēles, un katru reizi, kad es ķeros klāt radošai spēlei, es vienmēr saņemu steku, es nezinu, kā to iegūt, tāpēc, ja zināt, kā, novērtējot šo spēli, izsakiet to savā viedoklī.
Es atveru lietotni. Tas vēlas, lai es ļautu spēlei uzņemt attēlus un citas lietas. Es nospiežu atteikt. Tas mani izsit. Mēģinu vēlreiz. Šoreiz es nospiedu vairs nejautāt. Tagad katru reizi, kad mēģinu spēlēt, tas mani izsit. Es saku, ka šī spēle pat nav pelnījusi 1 zvaigzni.
Tik dranķīgi ši spele nevar nomainīt iskatu nevar mantas nolikt tikai česta ta ka nav jaunu mantu
Yall sūdzas par reklāmām, kas aizver ciet, jo varat ieslēgt lidmašīnas režīmu un viņiem ir jāatbalsta cilvēki, lai nopelnītu naudu no spēles. Man patīk, kā tas atgādina īstu minecraft un var būt jautrs trīs stundas. Vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka tu uzkāp zirgā, tas tevi nelaiž prom. Bet, izņemot to, tas noteikti ir jālejupielādē.
Neiegūstiet šo lietotni, tā nedarbojas pēc tam, kad jums tā ir bijusi ilgu laiku. Es mēģināju to atinstalēt un pēc tam iegūt, es mēģināju to visu gadu, un tā joprojām dara to pašu katru reizi, kad tā bija Lucky. Craft nedarbojas vai raksta, ka Lucky Craft ir aizvērts, tāpēc nesaņem to, es mainīšu savu atsauksmi, ja izlabosit šo kļūdu😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Spēle ir laba, taču tajā ir TIK daudz reklāmu, tāpēc es to vērtēju ar 3 zvaigznēm. Es nomiru endermenim šo sludinājumu dēļ. Tāpēc nogrieziet tos ik pēc 10 sekundēm, lūdzu, nogrieziet tos.
Ne kā īsts minecraft. blokos ir daudz anime. Man patīk diomanda bruņas, visas pārējās bruņas 3 no 5. Ir neliela dažādība, kādu vēlaties redzēt savu pasauli
Tas nav slikti, taču viņi pat nemēģina slēpt, ka tā ir vecā Minecraft izvilkšana. Tas ir labi, ja vēlaties spēlēt Minecraft, bet nevarat atļauties tērēt 7 dolārus par PE, un jūs neuztraucieties par reklāmām katru minūti. Taču jums nekad nevajadzētu atbalstīt, ka kāds pilnībā izjauc oriģinālo veidotāju spēli, tas ir tas pats, kas nozagt kāda mākslas darbu vai videoklipus. Tas varētu būt bezmaksas, bet cilvēki, kas to izdarīja, joprojām gūst ieņēmumus no reklāmām, dodieties atbalstīt faktiskos veidotājus, jo viņi smagi strādā, lai izveidotu Minecraft.
Es mīlu mīlu mīlu šo spēli, tā ir tik jautra. Un tiešām ir tāda sajūta, ka arī tu spēlē Minecraft. Bet jums nav jāmaksā par Minecraft, kad varat spēlēt šo spēli, tas ir tik jautri. Es spēlēju šo katru dienu, tas patiešām rada atkarību. Pirms tam es nespēlēju nevienu spēli. Es vienmēr spēlēju šo spēli vispirms. Mana galvenā spēle ir šī.
Laba spēle, bet, kad tiek atskaņota reklāma, spēle nekad neapstājas. Tā rezultātā jūsu varoņi diezgan bieži mirst. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, paldies
Kad es izveidoju jaunu pasauli un izdzēsu savu veco pasauli, es domāju, ka jūs varat radīt tikai Endermenus. Es redzēju Endermenu savā jaunajā pasaulē, un tas bija biedējoši. Spēli izdzēsu Endermenu dēļ. Kāpēc jums tur bija jāpievieno Endermens?
Локикрафт Zręcznościowe wjhj
Šīs spēles vadīklas ir muļķīgas, piemēram, to ir ļoti grūti vadīt uz laivas, un kad jūs mēģināt to pagriezt, kad es mēģinu pagriezt ekrānu, lai es ar Waze varētu uzcelt man māju, un šī spēle turpina darboties pretējā virzienā. vai man tas patīk, bet tas nav tik labi, tāpēc viena zvaigzne
Pilnīga mojang's minecraft izvilkšana, tajā tiek izmantoti no spēles izvilkti līdzekļi, tiek izmantots faktiskais spēļu ielādes ekrāns. Esmu ļoti pārsteigts, ka šajā brīdī jums, puiši, nav radušās juridiskas problēmas. Pirmais ekrānuzņēmums burtiski ir ciemats no minecraft: java ar tekstūras pakotni, tas arī nozog oriģinālās minecraft:pe touch vadības ierīces
Šī ir lieliska lietotne, kas man tā patīk, bet dažreiz, kad tā sniedz papildinājumu un nospiežat atpakaļ uz spēli, tā nedarbojas, un jums ir jāiziet no spēles un jāatgriežas, kas, manuprāt, nav nekas smags. bet dažiem cilvēkiem tā varētu būt savādāka nekā tā ir pārsteidzoša spēle, un es noteikti iesaku
Es tam piešķirtu piecas zvaigznes, bet man patiktu, ja jums būtu izvēlne, lai jūs varētu mainīt lietotāja interfeisu un citus Minecraft iestatījumus. Es domāju, ka tas ir slikts rezultāts, bet patiesībā tas ir labākais, ko esmu redzējis!
Man patīk šī spēle, kurā jūs varat veidot lietas, tāpat kā mincraft, un jūs varat saģērbties un glābt pasauli, ko izveidojāt, un jums ir iespēja tālināt, lai jūs varētu redzēt savu varoni🤗 šī ir JAUTRA spēle💪
ir pārāk daudz reklāmu, tiklīdz es sāku kaut ko darīt, reklāma tiek parādīta ik pēc 10 sekundēm. Lūdzu, izlabojiet to
Pat spēli neesmu spēlējis, skatījos tikai ekrānšāviņus. Ekrānuzņēmumi nav pat no spēles, varu teikt, ka tie ir no minecraft, tikai ar tekstūras pakotnēm. Mobilās spēles vienmēr dara to, lai iegūtu bezmaksas naudu, iespējams, tā vietā, lai izmantotu citus spēļu attēlus, varat izmantot savus attēlus no spēles, kuru demonstrējat. Tas var iegūt mazāk spēlētāju, taču tas palīdz ilgtermiņā, jo cilvēki nepametīs jūsu spēli un nerakstīs sliktas atsauksmes jūsu klikšķēsmas dēļ. Izņemot prolly pēdējo ekrānuzņēmumu.
Iemesls, kāpēc es to vērtēju ar trīs, ir tas, ka melnā teleportēšanās lieta ar purpursarkanajām acīm turpina sajaukt ar mani, kamēr es būvēju savu māju, un ciema iedzīvotāji dažreiz ir izpalīdzīgi, jā, kāpēc, bet man tas patīk, es tikko izkāpu no tā, lai spēlētu Tocu. Boca, bet man tas patīk, jūs varat gulēt un gatavot, tāpēc jā, tāpēc es tai ieliku trīs
Локикрафт Arcade dwm
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast የተለመደ epbx
Tas ir patiešām labi. Tas ir tāpat kā minecraft, bet bez maksas! Vienīgais, kas man nepatīk šajā spēlē, ir tas, ka ik pēc 5 minūtēm tiek pievienots. Es tikai domāju, ka tas ir ļoti svarīgs. Es to mainītu uz ik pēc 20 minūtēm vai bez pievienošanas.
Man bija skumji, ka nevarēji saģērbties, it kā es nebūtu zēns. Tāpat kā veidot un būvēt ir labāk, jo tu vari saģērbties, tāpēc es to izdzēsu, lai veidotu un būvētu kopā ar savu māsu. Izņemot to, tas ir diezgan labs spēle!
Download Rīga TiTiCe apk 1.8.1 for Android. अपने कंप्यूटर या फोन से रीगा स्टोर में खरीदारी करें।
Šī spēle ir laba, taču tā turpina dzēst visu manu pasauli 2 minūšu laikā pēc tam, kad esmu izveidojis! Labojiet to un varbūt es mainīšu savu vērtējumu.
Android Lietojumprogramma Локикрафт, Ko Izstrādājusi akseno2, Ir Norādīta Kategorijā Arkādes Spēles. Pašreizējā Versija Ir LokiCraft.
Ja vēlaties ciest no Minecraft miskastes, kuras izgatavošana viņiem nemaksāja NEKO, šis ir priekš jums. Reklāma piepildīta ar novecojušu programmatūru. Tas darbojas tāpat kā PE 1.2. Pārveidots zīmols un piepildīts ar ADS. 0/10, nelejupielādēt.
Ieliku 2 zvaigžņu atsauksmi, jo kad bija, pievienošana un kad mēģināju nospiest atpakaļ uz spēli 🎮 tas neļāva, tāpēc nācās izslēgt telefonu un restartēt visu, ko biju uzbūvējis. Lūdzu, mēģiniet darīt labāk.
tā ir diezgan laba spēle, taču tajā ir PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU, jo tas kļūst ļoti kaitinoši, un jums vajadzētu pievienot TNT, piemēram, man patīk iznīcināt lietas, un man nepatīk, ka tajā tā nav
Ja jūs gatavojaties kopēt Minecraft Lieciet zombijiem cūkmeņiem uzbrukt jums vai varbūt tā ir tikai mana kļūme, bet lai viss uzbrūk, izņemot lietas, kas neuzbrūk Joprojām labs darbs
Es šim būtu piešķīris 5 zvaigznes, taču ir daudz reklāmu un kļūdu, tas ir patiešām jautri, un viss, bet man patiktu, ja vairs nebūtu reklāmu vai kļūdu.
Spēle ir pārsteidzoša, un es to patiešām iesaku, ja nevarat iegūt īsto minecraft. Es to novērtēju ar četriem, jo ir dažas lietas, kas jāpievieno spēlei, piemēram, vairāku spēlētāju spēle, lai mēs varētu izklaidēties!
Es saprotu, ka daži cilvēki nevar atļauties minecraft, un viņiem patīk šī spēle, taču šī lietotne nav piemērota. Viņi nokopēja Minecraft un sauca to par savu. Gandrīz viss ir vienāds. Viņiem ir viens un tas pats fonts, vienādi ielādes ekrāni, tās pašas kartes utt. Tas nav pareizi, un es domāju, ka jums ir jāizstrādā PATS spēle, ja vēlaties gūt peļņu. Un ADS?!? Nav labi.
Reklāmas tiek atskaņotas 10 sekundes, un pēc tam spēle sasalst pēc 2 reklāmām. Es nevaru spēlēt spēli, ja vienmēr tiek parādītas reklāmas. Ja jūs varētu atrisināt šo problēmu, labprāt lejupielādētu spēli atpakaļ, taču šī ir mana vienīgā problēma. Iesaldēšana un daudzas reklāmas.
Sākumā tā bija laba, bet pēc tam tajā bija daudz reklāmu, un tajā nav vairāku spēlētāju režīma, lai es varētu spēlēt ar draugiem, man, godīgi sakot, nevajadzēja iegūt šo spēli...
Tikai kāpēc? Kāpēc jūs zagtu skaņas un attēlus no Minecraft? Un arī es esmu mēģinājis spēlēt ar draugiem, bet viņu ekrānā tiek parādīta kļūda vai ekrāns ir melns. Arī faktūras ir nobrāztas, un es uzcēlu māju, un pēc 30 sekundēm māja ir pazudusi, kā arī esmu nogalinājis dzīvnieku, un tas neko nenokrita. Un dažreiz lietotne atsakās atvērt manu planšetdatoru, tāpēc tas tā nav. Un, kad mani draugi ir (beidzot), kad viņi mēģina staigāt, viņi izstājas no spēles. Tāpēc šī spēle diemžēl ir solo
Локикрафт Arkādes spēles wgtt
Man ir tāda pati problēma kā vienradža meitenei, es arī lietoju planšetdatoru, un, kad tiek parādīts uznirstošais logs, planšetdators arī sasalst. Lūdzu, izlabojiet to, bet es piešķiršu 5 zvaigznes, jo šī spēle ir laba. Ir jautri jāt uz cūkām, vienkārši izmantojot burkānu uz kociņa
Man tas patīk, bet es spēlēju apmēram 2-3 dienas un man bija 3 pasaules, bet pēc tam, kad es mēģināju ttyl iedziļināties tajā, un tas nepārtraukti teica: "Lokicraft neizdevās atvērt", un pēc tam mans tālrunis tika atiestatīts un restartēts, lūdzu, novērsiet šo problēmu un, ja šī problēma nenotiek. labojiet, es nelejupielādētu
Es iedevu tai vienu, jo katru reizi, kad es mēģināju to pārvietot, tas tika novietots uz leju, un Adisa vienkārši vēlas mierīgu spēli bez reklāmām, tāpēc es izdzēsu spēli, jūs zināt, ko es gatavojas lejupielādēt citas veidošanas spēles, jo Es nevaru atrauties no reklāmām, tāpēc yeah bye
Es piešķiru tai 2 zvaigznes, jo kaut kas ar to nogāja greizi un kad es pievienošos savai vecajai mājai, es to uztaisu, un tad nav sienas, es būvēju šo 19 stundas un es taisu eņģeļu māju, kuru ir tik grūti izveidot, un tad sākas. kļūme tāpēc es uzspridzināt ir līdz ar TNT, un es esmu strated, lai izdzēstu šo spēli
Tā ir laba spēle, kurā var atrast daudz labu dzīvnieku, piemēram, zirgus, govis ēzeļus, un jūs varat būvēt mājas, bet vienīgais, kas man tajā nepatīk, ir tas, ka tai nav gultas, bet izņemot to, tā ir lieliska spēle, ko es gribētu drīzāk tu spēlē ar tevi loki craft
Es šai lietotnei piešķiru 4 NO 5! ŠĪ SPĒLE IR KĀ MINCRAFT! viena problēma ir tā, ka es vēlos mainīt savu ādu. Tajā teikts, ka sākuma ekrānā dodieties uz izvēlni, bet es to neredzu. Man paveicās, jo MAN NAV REKLĀMAS ŠĪ SPĒLE IR LABĀKĀ