Post by pountimisrosec on Feb 23, 2022 3:36:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi tõrgete märgid ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
Mul on ainult üks kaebus ja see on peamine. Mängu taust on liiga värviline, nii et see teeb mu silmadele haiget ja kommiarmastusidee on nii värvikas kui pagana
See mäng on tõesti hea, kuid see on üks probleem, mis seisneb selles, et kui saavutate oma maksimaalse taseme, tõstate Beyblade'i taseme kõrgemale, kuid kui see on lõpetatud, näete, et teie Beyblade läheb tagasi tasemele 1. Mulle meeldib see mäng, aga kas te palun parandage tulevikus nii, et kui peate taseme tõstma, ei lähe te tagasi 1. tasemele. Ma pean silmas, et 5-tärniline Beyblade'i idls on hea, kuna treenite oma Beyblade'i mis tahes tasemele, kuid 5-tasemele tõusmine võtab kaua aega. täht, palun tehke seda tulevikku paremaks.
See mäng on huvitav ja see teeb mind alati õnnelikuks...aga see mäng vajab palju detaile, nagu näiteks loo seaded... Kolm tärni mängugraafika eest 🌞
hea mäng. aga kõik need lisad tekitasid lihtsalt piinlikkust, tekitasid mulle meelehärmi. lõpetage kõigi nende lisade näitamine. see on liiga palju mängu mängimiseks. kulub lisade näitamiseks palju aega. Ma lõpetan mängimise....
Fps või viivitusprobleemid on suured
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun მძაფრსიუჟეტიანი ddj
See on suurepärane mäng, kuid tundus, et Drain Fafniri mängusisese mudeliga on midagi valesti. Tähelepanelikult vaadates sain sellele vaid kiire pilgu, kuid selle pilgu pealt märkasin, et ketas oli madalamal, kui peaks. Ma nägin kihi all olevaid ketta harusid ja te ei peaks seda nägema. Proovin sellest ekraanipildi teha, et sellele tähelepanu juhtida
Vajadus parandada hoiab mind enne lahingut välja logima
Enamasti hea, 5 tärniga beyd või bladerit on raske hankida. Minu peamine etteheide on see, kui tasakaalustamata on vastupidavus pärast värskendust, ainus elujõuline strateegia on vastupidavuse saavutamine.
Paljude reklaamide puhul eemaldage palun reklaamid, kui mängite Kiirusringi ja klõpsan järgmisele, siis kuvatakse reklaame!!!!!!!!!!!
See mäng on väga super, ma saan mängust aru, et üks põhjus, miks te selles mängus vapra valküüri annate, on see, et annab ok👍👍
Kas saate lisada kombineeritud süsteemi, näiteks saame vahetada ülaosa teise ketta vastu ja vahetada ketta teise ketta vastu ja vahetada draiveri mõne teise draiveri vastu, näiteks ülemine äravoolu fafnir ketas Genesis valktreki draiveri legend spryzen ja thx u, kui selle lisate
Hämmastav, et mulle meeldib, kuidas nad lisasid mängu In the anime beys
Beyblade Burst Rivals Puzzle uere
Ei lase sisse
Ma pean selle mängu mängimiseks tasuta saama. Kas minu lemmikmäng, mille abil saate selle mängu vabastada. Teine mäng ei ole mõeldud !!! Pless beygam igaüks iga kord 100 on plares to dayli mech sate nagu . Lapsed naudivad parimat. Pean nutikas WiFi-ühendust tasuta mängima. Hea puudus ja uued värskendused. See on minu viimane postitus, vabastage MB. Süsteem on sloge out mäng
See mäng on äge ja mulle meeldib see, aga kas te, kutid, palun lisage rohkem bey tegevusi, näiteks tehke plaat, mis tabab bey teises asendis, ja palun tehke endale võimalus valida stardistiile ja seejärel saab teie bey liikuda erinevatesse suundadesse, muutes vinge kogemus
Download Beyblade Burst Rivals APK latest version by Epic Story Interactive - Fastest - Free - Safe for android devices. Play ametlik match-3 lahingu mängu
Hea mäng, aga 300 mb on liiga palju
Arvamused: Selle rakenduse kohta: Siin on veel üks suurepärane APP Beyblade Burst Rivals 1.8.4 tasuta APK, APP2019 Android 4.3+ ja uuematele versioonidele. See
See on hea mäng, kuid see vajab mõningaid lisasid, nagu PVP olemasolu ja rohkemate etappide lisamine, et see kiiresti ei lõpeks ja kui ma neid kohandusi näen, annan sellele viis tärni ja palun vastake mulle nende soovituste eest
see on kõigi aegade parim mäng. Aga miinus üks tärn liiga palju lisasid. Üldiselt on mäng tõesti väga hea. Samuti väga hea jäljemäng. See mäng on parem, kui seal on võrgus mitme mängijaga mäng. aga miks on mäng võrgus, kui pole mitmikmängu ega reaalajas pvp-lahingut
Liiga hea mäng, kuid viga ei lasknud mul kunagi mängida, kustutasin kogemata mängu ja laadisin mõne päeva pärast uuesti alla ning vaatasin, et mängul on väga halb viga, see ei lase sul mängu alustada
Maksimeerisin 3 tärniga bey, nii et tõstsin selle 4 tärnini ja bey tase langes esimesele tasemele. Mis see loll loogika on? Pls parandage see.
Mäng ei avane
See mäng pakub teile reklaame, kas see teile meeldib või mitte, see on gacha mäng, millel on 0 mitme mängijaga funktsiooni, ilma pvp-ta, ainult ühe režiimiga, mäng on lihtsalt mõistatuste lahendamine ajapiiranguga iga kord, kui beyblades kokku põrkavad.
Mäng on väga halb. Mäng ei avane ainult . Vajutan seda, see ei avane ainult. Ja kui see mõne sekundi pärast avaneb, sulgub mäng ja ma tulen tagasi avalehele! KOHUTAV! KOHUTAV! KOHUTAV! Arvasin, et mäng saab olema huvitav, kuid see polnud nii. Kui ma selle esimest korda alla laadisin, see ei tööta, desinstallisin selle ja installisin uuesti, kuid vahet polnud. Nii et palun tehke midagi või palun andke mulle lahendus, et ma tahan seda mängu mängida. 😠😠😡😡👎👎🙏🙏
Beyblade Burst Rivals Älypelit sxx
See on korralik mäng. Hea graafika, väljakutseid pakkuvad vastased ja õiglane võimalus beyblade'i ja beyblade'i jaoks. Te ei vaja edu saavutamiseks raha, ainus asi, mis seda paremaks teeb, on lisada mitme mängijaga mänguvõimalus, et saavutada rohkem konkurentsi.
Tahtsin seda mängu mängida, kuid see on nii tõrges ja hiline Ja laadimisaeg on nii pikk, et mul kulus õpetuse mängimiseks 5 minutit ja ma lahendasin ühe mõistatuse ja tardusin!
ON LÕBUS, KUID OOTAN VÕI KASTIDE OSTMINE 2500 HINDA JA KUIDAS SEDA EI MÜÜA AUTOMAATSELT, KUI SEE ON SAMA, KUID ON 1 TÄNNE JA 2 TÄNNE NING SEE MÄNG VAJAB ROHKEM B-LINE JA SEE MÄNG ROHKEM VÕITLUST BEYS.
Asi on selles, et mäng on hea, kuid me ei leia mängust ühtegi tõelist mängijat.. Vajame võrguplatvormi, et teistega lahingus võidelda. Palun lisage
See mäng on peaaegu täiuslik, kuid animes on ühel beyl mitu eriliigutust, kuid selles mängus saab üks bey kasutada ainult ühte eriliigutust
Väga huvitav mäng...aga seal on nii palju tõrkeid...Nii mitu korda ei käivitu ja nii palju probleeme😕😕
Suurepärane mäng suurepärane graafika probleemideta super huvitav mäng üldiselt parim beyblade mäng.
Mitte päris plaatide süsteemi. Andke lihtsalt juhtelemendid ja laske meil beybladesid ümber tõsta.
Mäng on hea, kuid on probleeme. Osad on valed, tegelased, beyd ja avatarid on hiljaks jäänud. Ja see on juba beyblade'i purske tõus ja gamma beysid pole. Aga igatahes on see hea mäng.👍👍👍👍👍👌👌👌
See mäng on parim mäng oma väga hea graafika ja hea mängulisuse tõttu, kuid see on halvim juhtnuppude poolest
Beyblade Burst Rivals Hjernetrim bmdz
Beyblade Burst Rivals Puzzle cbpj
See on suurepärane, kuid see ei nõua ladustamist. See on ladustamise raiskamine! Palun parandage see, nii et ma installin selle uuesti.
See mäng on hea, kuigi igapäevases režiimis, kui ma vaatan videot, et saada lisaväärtusi, mõnikord see takerdub ja siis pean mängu taaskäivitama