(iOS) Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! modi več draguljev
Mar 13, 2022 1:04:10 GMT -5
Post by sadtytumone on Mar 13, 2022 1:04:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modi več draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! 2022 version ▞▞▞
Learn Hindi easily with this fun and engaging game from Overpass Apps. Whether you are traveling to Mumbai, New Delhi, or Sri Bangalore -- or if you just
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Pendidikan vgp
Zabava. Preprosto. Najbolje, če že imate nekaj znanja o kanjiju in želite zabaven način vadbe.
zabavno je!!
Defense Of Greece TD Стратегије fmfw
Ta aplikacija je odlična,
Odlično in zabavno!
je razvil isMoreSoft Android razvijalec v Izobraževalne igre zvrsti. Android ima povprečno oceno 4,7 z 10.000+ namestit. Če želite namestiti Kanji Quest - study
Preveč naključno, očitno ne za začetnike, vendar pomaga, če se želite učiti.
jaz ljubim to igro!!
zelo zabavno in koristno!
Najbolje je osvojiti kanji države😃
Dobro je, a če nam pokažejo pomen dvojnega kanjija, bo bolje kot zdaj
Zabavno in poučno! Všeč mi je bilo!
Tako dobro, kot želim Hvala
bolje bi bilo. Ni veliko znakov in ne vseh izgovorov. Bolje bi bilo, če bi našel like, ki sem jih opravil, in se po neuspehu vrnil nazaj. Ampak to je bila ena najbolj uporabnih aplikacij, kar sem jih videl
Odlično za množični pregled kanjijev, ki jih že poznate. Priporočam vsem, ki poznajo vsaj 10 kanjijev ali več. Sploh se mi ne da študirati.
JPLT 2 sem dosegel pred približno 15 leti, vendar nisem sledil. Ta aplikacija me je neverjetno spravila nazaj na to raven in me bo verjetno dvignila še višje. Neverjetno!
Preprosto, a močno
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Обучающие woc
neverjetno
Dobra aplikacija, vendar je rokopisni kanji včasih težko ločiti, včasih pa se je treba navaditi na raven videza kanjija, da ugane, kateri kanji je prikazan. Ena napaka, ki sem jo našel: 少 pomeni "nekaj" NE "majhno", kot pri nekaj mačkah, ne majhnih ali majhnih muckah.
Odlična aplikacija...
Hiter tempo, nudi dobre učne priložnosti, ima razlage in primere
こんにちわ obožujem to aplikacijo, samo želim si, da bi imela zvok, da bi lahko govorili kanji, vendar je dobro
Lepo, a manjka japonska izgovorjava.
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Læring jej
Aplikacija je dobra, vendar dejansko ne sliši japonske izgovorjave besed.
odličen za prepoznavanje s pisavami
Pomagaj mi veliko.
Lep izziv. Rokopis pa je precej težko prebrati. Dovolite nam, da izberemo, s katerimi pisavami bomo testirali.
Zabava
Res je uporabno! Še vedno se nisem naučil vseh kanjijev, vendar se lahko naučim bolje prepoznati nove.
便利ですよ! Zelo enostaven za uporabo in koristen.
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Educatief buds
dobra aplikacija
Ta igra je odlična za razširitev vašega besednjaka in zapomnitev novih kanjijev in njihovih pomenov. Moja edina pritožba je pomanjkanje besedne banke ali seznama besed, ki ste jih zajeli, in analiza tega, kako dobro se jih spomnite, nekako tako kot wanikani. Hvala za izdelavo te aplikacije!Uredi: Ena najboljših funkcij te aplikacije je prikaz kanjija v različnih pisavah, nekaj zelo pomembnega za učenje in nekaj, na kar boste naleteli pri branju.
To je torej več možnosti, ki ni najboljša, če je to vaš edini učni vir, vendar ima kanji v različnih pisavah, vključno z rokopisno pisavo, ki je odlična za dopolnitev vaše revizije drugje. Všeč mi je tudi kontekstualno učenje besedišča.
Zaenkrat super. Všeč mi je igra! Pravzaprav obožujem kanji, vedno zabavno preverjati pridobljeno znanje in se naučiti več.. 素晴らしいゲームです。
Všeč mi je ta igra, je zabavna in enostavna za uporabo.
V redu je
Dobro za pregled, vendar ne, če želite začeti kanji