Post by sadtytumone on Mar 13, 2022 1:10:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanki Online - PvP tank shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanki Online - PvP tank shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Tanki Online - PvP tank shooter 2022 version ▞▞▞
na mojom notebooku nemôžem použiť wasd alebo šípky na pohyb, prosím aktualizujte
Ok, najnovšia aktualizácia je určite dráždivá pre hráčov. Všetci sa sťažujú na zmenu v kontajneroch, pretože by bolo lepšie nechať ich tak, ako boli. Získanie mk1 z kontajnera je pre legendárnych hráčov dosť otravné a je to plytvanie. Opravte to, prosím! !!!
Tanki Online - PvP tank shooter Trò chơi điện tử bjg
Vkus sa to zasekáva či už je to na počítači alebo na mobile. Sťahoval som to aj na mamin mobil a stále sa to zasekáva.💩🖕
Aktualizácia opäť nie je dostupná v obchode Play. Ak schválenie v obchode s aplikáciami trvá dlho, prečo nemôžete jednoducho počkať na vykonanie aktualizácie? Najprv by ste mohli nahrať aktualizáciu do obchodu Play a spustiť aktualizáciu do systému, keď bola dostupná v obchode Play. Prinajmenšom neexistuje žiadna správa, ktorá by spomínala problém neskorého schválenia v obchode Play. V tom momente kvôli nesprávnej komunikácii mnoho používateľov opustí hru bez toho, aby vedeli, v čom je presný problém.
Vyskytla sa chyba, pri ktorej hra začína veľmi meškať po odohraní 3-4 zápasov. Zdá sa, že reštart hry to vyrieši. Tiež veľmi zriedka môj tank prestal spôsobovať poškodenie nepriateľom, ale zdá sa, že všetko ostatné funguje. To je naozaj frustrujúce, pretože moje hodnotenie zápasov sa potom stále zmenšuje. Tiež veľmi nezvyčajné, ale niekedy sa nádrž sama zničí automaticky, aj keď bola úplne vzpriamená a nebol poskytnutý žiadny vstup na autodeštrukciu.
Dobre hrám aj na počítačoch aj na mobile
Milujem tanki online, pred rokmi som ich hral na počítači, teraz v aplikácii? Dal by som palec hore! Je tu však malý problém; nemôžete si prispôsobiť tlačidlá tam, kde to chcete na obrazovke, tiež veľmi frustrujúca vec je, že niekedy sa jednoducho zničím bez toho, aby som stlačil tlačidlo sebadeštrukcie, a niekedy strieľam na nepriateľa toľkokrát, ale žiadny zásah bod ukazuje. Tento chrobák v mojej nádrži potrebujem odstrániť a zastreliť.
Hra je slabo vyvážená a nebaví ju, pretože bitky sú totálny výpadok, v ktorom sa jeden tím sotva dokáže znovu objaviť. Ich aktualizácie a nové funkcie úplne popierajú ich vlastné bezpečnostné vyváženie. Napríklad uznali, že zásoby sú úplne prebité, a tak priniesli aktualizáciu inteligentného zásobovania, ale potom, čo ju úplne negovali pomocou overdrive a dronov.
Ahoj, môžem navrhnúť alebo požiadať o vylepšenie destabilizácie kola railgunu, ako je zvýšenie kritickej šance Pretože každý výstrel má vždy základný útok, myslím tým, že kritická šanca je nízka, takže pls buff/zvýšte kritickú šancu na destabilizáciu kolesa railgun
Ultra dobrá hra
velmi dobra hra
MOHLO BY TO BYŤ LEPŠIE, ale až na dva problémy, všetci musíte opraviť zvuk a vytváranie zápasov, pretože zakaždým, keď sa zdá, že sa má začať zápas a zostávajúci čas je 1 sekunda, zamrzne to a mal by som čakať dlhšie, kým sa načíta, inak by som musel reštartovať celú aplikáciu. Mám nokiu a je stvorená pre videohry, ale až do bodu, keď si uvedomujem, aké aplikácie si dávam do telefónu, nemám Tankiho ako jednu z nich.
Množstvo zlatých kryštálov by sa malo zvýšiť a malo by sa pridať viac máp, čo by malo fungovať na novom type prekážok
H dunks9.dbndusk
Myslím, že hra je skvelá! Beží to hladko a je to naozaj zábavné. Vždy som chcel hrať tanki na mobile. Jediným problémom sú ovládacie prvky. Veľmi ťažko sa používajú a bude trvať veľa času, kým si na to zvyknete. Viem, že táto hra je stále vo vývoji, ale naozaj dúfam, že Tanki pridá schopnosť písať správy.
Ospravedlňujem sa za moju predchádzajúcu recenziu, bol som veľmi frustrovaný. Mám niekoľko návrhov na hru, pretože si myslím, že hra potrebuje vylepšenia a môže byť taká populárna, ako bola 1) Predĺžte trvanie zlatého boxu 2) Opravte MM 3) Urobte hru menej p2w a viac založenú na zručnosti, vďaka tomu hra je zaujímavá 4) pls neaktualizujte tak často o veciach, ktoré sa hráčom nepáčia. Prosím vás všetkých, aby ste na nich pracovali, pretože to bola veľmi dobrá hra a je smutné, že to takto dopadlo.
Hra je plná bugov atm. Pravdepodobne na tom pracujú, ale zatiaľ by som neodporúčal inštaláciu, ak sa s nimi neviete zmieriť.
Nie je to dobré ako pôvodná PC hra. Načítanie trvá príliš dlho. Cena tovaru je lepšia. Ale odmeny sú príliš nízke ako predtým. Pretože pas sa skončil po 21 dňoch. Radšej urobte veľa zápasov, kým sa tento pas skončí (do 21 dní). A vylepšenia a drony stoja veľa drahokamov. A niekedy nemôžem sledovať reklamy na získanie drahokamov. Pretože niekedy nie sú žiadne reklamy. Táto hra ešte potrebuje veľa vylepšení. Ale je to skvelá práca za 27 MB (alebo 246 MB alebo čo to je... lmao). Dobrá práca!!!
Tanki bývala zábavná hra založená na zručnostiach, v ktorej ste sa mohli vrátiť domov z dlhého dňa v škole/práci a zaskočiť si s kamarátmi. Z počítačovej verzie sa stala drogová bitka. Zručnosť bola vyhodená von oknom, stále viac sa oplatilo vyhrať. Deň za dňom. Už ste ani nemohli vytvárať bitky zadarmo, museli ste si na to kúpiť preukaz. Mobilná verzia nie je o nič lepšia ako jej predchádzajúca verzia. Je smutné vidieť, ako sa dobrá hra stráca kvôli chamtivosti. Hanba
Dobrý deň, milý čitateľ. Nechápem, prečo má táto hra tak nízky RAITING, táto hra ako MOBA aplikácie a herný zážitok na webe je jednou z najlepších...úžasne neuveriteľne cool grafiky 👏. Pripojte sa ku komunite a hrajte s ľuďmi z celého SVETA. Existuje však niekoľko chýb, ktoré musíte opraviť, aby ste mohli pozvať ďalších ľudí, aby sa pripojili k párty tanki. Odporúčam hru spríjemniť zvukmi. DuckDuck.ge
je to fakt super, ľachšie sa nahrávajú dia.V 2015-2017 sa nahrávali veľmi ťaško a aj grafika sa zlepšila. Celá hra je oveľa lepšia.Len keby gold boxi padali častejšie inak naj hra.👌
Top hra
Ahoj.Tanki Online Spustil som túto hru v roku 2013 .Mám PC nemôžem na ňom hrať html5 verziu veľmi to zaostáva staršia verzia je úplne najlepšia a funguje na každom PC jednoducho .tak prečo ju neaktualizovať na staršia verzia
Ovládanie bolo otrasné, ale nové tanky umožňujú lepšie ovládanie... Predmety sú na hru trochu drahé a tí, ktorí to robia, sú do značnej miery neporaziteľné pohyblivé pevnosti, ale celkovo zábavná hra... Začal som hrať 10- Pred 11 rokmi na PC a hra zašla tak ďaleko, nie som si istý, či si zaslúži 5 hviezdičiek, ale podľa mňa je dosť dobrá na to, aby dostala štyri
boh
Pred chvíľou som napísal recenziu na zlepšenie ovládacích prvkov a teraz sa zdajú oveľa lepšie, takže je to skvelé. Myslím, že grafika by mohla byť o niečo lepšia a zlaté škatule klesajú skoro. Nemám čas ju nájsť, prosím predĺžte čas vhadzovania zlatej krabičky. Hra beží veľmi hladko, ale zdá sa, že na mobilných tankoch je mierne oneskorenie v porovnaní s počítačom. Hra je zábavná, ale za víťazstvo sa platí veľmi dobre a vývojári sa to ani nesnažia skrývať. Takže buďte pripravení na zničenie, ak nemáte záujem dostať peňaženku von.4/5
Páči sa mi, ako sa stala skúsenosťou, keď aj nekupujúci môžu prežiť každodenné udalosti, aktualizácie, súťaže Milujem túto hru, ale myslím si, že dohadzovanie si vyžaduje trochu práce, niekedy je v ňom veľa variácií. PROSÍM, UROBTE MATCHMAKING ZALOŽENÝ NA GEARSCORE MIESTO HODNOTI
Opravte svoje chyby v aktualizácii tanki, je to príliš nechutné 😡😡
Tanki Online - PvP tank shooter Trò chơi điện tử bjg
Dobrá hra, na počítači sa hrá od roku 2010. Jediný problém, ktorý mám, je, že hra mi hlási, že potrebujem aktualizáciu v obchode Google Play, ale keď tam prídem, nemôžem ju aktualizovať. Odinštalátor a preinštalovanie mobilnej aplikácie, aby ste zistili, či sa to vyrieši, ale stále mi hovorí, že musím aktualizovať. Prosím, opravte to čo najskôr, aby som sa mohol vrátiť do práce.
Škoda, že sa nedalo prihlásiť
Skvela hra len by ste mohli na mobil pridať juggernauta
Naozaj mi chýba rok 2014, keď bola hra „hrateľná“, teraz máme v tejto hre príliš nevyvážené veci a nemôžete si ani vybrať mapu, na ktorej hráte
Veľmi dobrá hra. Pamätám si, ako som to hral na počítači. Grafika je skvelá. Mapy sú tiež veľmi dobré a hlavne je ich veľa. Všetko je veľmi pekne urobené.
Solitaire Kartové cdh
Veľká dobrá hra len ta ovladatelnosť trochu... ale inak Mega hra
najlepšia hra na svete
Dosť zábavná hra, grafika síce slabá a ovládanie sa dá, ale stále je to zábava Iba pridať viac turretov a viacej šulkov na tanky
Rád hrám túto hru, ale aktualizácia jej robí problém, pretože ju preinštalujem, stále mi hovorí, aby som aktualizoval, prosím, opravte problém
Tanki milujem už dlho, no v poslednej dobe je super pestré. Hrám proti ľuďom, ktorí sú 5 miest nado mnou a 5 miest nižšie. Myslím, že systém zhody by mohol potrebovať aktualizáciu. Tiež by som si prial, aby 10 kryštálových krabičiek bolo naozaj otravných, aby sa museli vyhýbať, aby sa vyhli explóziám, takže by bolo pekné mať možnosť zakázať ich vyberanie. A myslím si, že potrebujú znervózniť zásobník, keď spadnú kryštálové krabice, aby to nedostali zakaždým.
Hej tím tanki, prečo nemôžem stiahnuť aktualizáciu
Ahoj Tanki Team, opravte chybu
Aktualizácia tanku v obchode Google Play nefunguje!!